Osłonka poliamidowa brązowa fi 73/115- 500 mb
OSŁONKI POLIAMIDOWE Stosowane do produkcji niewędzonych wyrobów wędliniarskich oraz garmażeryjnych. Idealne osłonki do produktów takich jak: salceson, szynka konserwowa, szynka gotowana, pasztetowa, mielonka. Osłonkę z produktu końcowego bardzo łatwo można usunąć.
Osłonka poliamidowa bezbarwna fi 60/94 - 500 mb
OSŁONKI POLIAMIDOWE Stosowane do produkcji niewędzonych wyrobów wędliniarskich oraz garmażeryjnych. Idealne osłonki do produktów takich jak: salceson, szynka konserwowa, szynka gotowana, pasztetowa, mielonka. Osłonkę z produktu końcowego bardzo łatwo można usunąć.
Osłonka poliamidowa bezbarwna fi 50/78 - 500 mb
OSŁONKI POLIAMIDOWE Stosowane do produkcji niewędzonych wyrobów wędliniarskich oraz garmażeryjnych. Idealne osłonki do produktów takich jak: salceson, szynka konserwowa, szynka gotowana, pasztetowa, mielonka. Osłonkę z produktu końcowego bardzo łatwo można usunąć.
Jelita baranie 90 m - kaliber 26/28 kl.A
Jelita naturalne są niezastąpionymi osłonkami do produkcji wszystkich rodzajów kiełbas. Charakteryzują się bardzo dużą wytrzymałością, łatwością w nadziewaniu oraz wędzeniu. Najważniejszy jest jednak niesamowity smak gotowych wyrobów w osłonkach naturalnych. Jelita przed użyciem, należy namoczyć w ciepłej wodzie najlepiej na ok. 1-3 h. Następnie dobrze jest je przepłukać i w tym momencie osłonki naturalne będą gotowe do nadziewania farszu.