Jelita wieprzowe kaliber 22/24 Extra - 90 mb
Jelita naturalne są niezastąpionymi osłonkami do produkcji wszystkich rodzajów kiełbas. Charakteryzują się bardzo dużą wytrzymałością, łatwością w nadziewaniu oraz wędzeniu. Najważniejszy jest jednak niesamowity smak gotowych wyrobów w osłonkach naturalnych.Jelita przed użyciem, należy namoczyć w ciepłej wodzie najlepiej na ok. 1-3 h. Następnie dobrze jest je przepłukać i w tym momencie osłonki naturalne będą gotowe do nadziewania farszu. 
Jelita wieprzowe kaliber 48/+ Extra - 90 mb
Jelita naturalne są niezastąpionymi osłonkami do produkcji wszystkich rodzajów kiełbas. Charakteryzują się bardzo dużą wytrzymałością, łatwością w nadziewaniu oraz wędzeniu. Najważniejszy jest jednak niesamowity smak gotowych wyrobów w osłonkach naturalnych.Jelita przed użyciem, należy namoczyć w ciepłej wodzie najlepiej na ok. 1-3 h. Następnie dobrze jest je przepłukać i w tym momencie osłonki naturalne będą gotowe do nadziewania farszu. 
Jelita wieprzowe kaliber 46/48 Extra - 90 mb
Jelita naturalne są niezastąpionymi osłonkami do produkcji wszystkich rodzajów kiełbas. Charakteryzują się bardzo dużą wytrzymałością, łatwością w nadziewaniu oraz wędzeniu. Najważniejszy jest jednak niesamowity smak gotowych wyrobów w osłonkach naturalnych.Jelita przed użyciem, należy namoczyć w ciepłej wodzie najlepiej na ok. 1-3 h. Następnie dobrze jest je przepłukać i w tym momencie osłonki naturalne będą gotowe do nadziewania farszu. 
Jelita wieprzowe kaliber 24/26 Extra - 35 mb
Jelita naturalne są niezastąpionymi osłonkami do produkcji wszystkich rodzajów kiełbas. Charakteryzują się bardzo dużą wytrzymałością, łatwością w nadziewaniu oraz wędzeniu. Najważniejszy jest jednak niesamowity smak gotowych wyrobów w osłonkach naturalnych.Jelita przed użyciem, należy namoczyć w ciepłej wodzie najlepiej na ok. 1-3 h. Następnie dobrze jest je przepłukać i w tym momencie osłonki naturalne będą gotowe do nadziewania farszu.