Olej rycynowy kosmetyczny, 50ml

16,80 

Olej rycynowy to produkt tłoczony na zimno z nasion rącznika pospolitego. Jest bezbarwny, bezzapachowy i gęsty. Stosunkowo wolno wchłania się. W niskiej temperaturze olej może tężeć. Do stosowania na twarz, szyję, dekolt, ciało.

16,80 

-
+

Opis

Składniki: olej tłoczony na zimno z nasion rącznika pospolitego

Sposób użycia: Na oczyszczoną twarz, szyję, dekolt, ciało należy zaaplikować olej, a następnie delikatnie wmasować. Do użytku zewnętrznego. Jeśli produkt dostanie się do oczu, wypłukać dużą ilością czystej wody.

Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Opakowanie: Butelka farmaceutyczna z brązowego szkła ze szklaną pipetą i ssawką, zapakowana w kartonik zewnętrzny (pojemność 50 ml).

Kraj pochodzenia: Francja