Olej z pestek malin kosmetyczny, 30ml

21,50 

Olej z pestek malin jest pozyskany dzięki tłoczeniu na zimno nieprażonych pestek malin. Produkt posiada żółty kolor oraz aromatyczny, charakterystyczny zapach.
Kolor i zapach oleju mogą nieznacznie różnić się między poszczególnymi partiami produktów.
Do stosowania na twarz, szyję, dekolt, ciało.
Pod wpływem niskiej temperatury produkt może tężeć. Jest to proces odwracalny, nie mający wpływu na jakość produktu.

21,50 

-
+

Opis

Składniki: olej z pestek malin tłoczony na zimno

Sposób użycia:Na oczyszczoną twarz, szyję, dekolt, ciało należy zaaplikować olej, a następnie delikatnie wmasować. Do użytku zewnętrznego. Jeśli produkt dostanie się do oczu, wypłukać dużą ilością czystej wody.

Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Opakowanie:Butelka farmaceutyczna z brązowego szkła ze szklaną pipetą i ssawką, zapakowana w kartonik zewnętrzny (pojemność 30 ml).

Kraj pochodzenia: Polska