Olej z pestek róży kosmetyczny, 30ml

29,00 

Olej z pestek róży to produkt pochodzący z wytłoczenia metodą „na zimno” pestek dzikiej róży. Posiada żółto – pomarańczowy kolor oraz aromatyczny, charakterystyczny zapach. Kolor i zapach może różnić się między poszczególnymi partiami produktów.
Konsystencja ciekła. W niskiej temperaturze olej może tężeć i mętnieć. Jest to proces odwracalny, nie mający wpływu na jakość produktu. Olej przeznaczony jest do pielęgnacji skóry twarzy, ciała i włosów.

29,00 

-
+

Opis

Składniki: olej tłoczony na zimno z pestek dzikiej róży

Sposób użycia: Na oczyszczoną twarz, szyję, dekolt, ciało należy zaaplikować olej, a następnie delikatnie wmasować. Do użytku zewnętrznego.
Jeśli produkt dostanie się do oczu, przemyć je dużą ilością czystej wody. Zaprzestać używania produktu, jeśli wystąpią zaczerwienienia lub podrażnienia skóry.

Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w lodówce.

Opakowanie: Butelka farmaceutyczna z brązowego szkła ze szklaną pipetą i ssawką, zapakowana w kartonik zewnętrzny.

Kraj pochodzenia: Polska